Χάρης Γκοβεδάρος: Οι πολίτες επιζητούν ένα σχέδιο-πυξίδα για το Δήμο Κοζάνης για τα επόμενα χρόνια

1 Min Read

Ο μηχανικός  Χάρης Γκοβεδάρος, που το όνομα του “έπαιξε” πολύ δυνατά για να ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλε το δικό του μήνυμα στον Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα:

Αξιότιμε Δήμαρχε Κοζάνης, φίλε και συνάδελφε Λάζαρε Μαλούτα, συζητώντας το τελευταίο διάστημα με μερίδα συνδημοτών μας, είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονικά μέσα διαπίστωσα ότι επιζητούν έντονα και άμεσα:

-ένα σχέδιο-πυξίδα για το Δήμο μας για τα επόμενα χρόνια. Έχουν περάσει οχτώ μήνες από την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής και δεν υπάρχει ένα επικαιροποιημένο σχέδιο της τριμερούς συνεργασίας, της οποίας τα προγράμματά των συνδυασμών που τη συγκροτούν, προεκλογικά είχαν πολύ μεγάλες διαφορές. Πιο απλά να γραφούν δέκα-δεκαπέντε σειρές σε μια κόλλα χαρτί και να δημοσιευτούν, να γνωρίζουν οι Δημότες αν υπάρχει σχέδιο ή όχι για το άμεσο μέλλον του τόπου τους και της ζωής τους, ειδικά σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο.

-την παύση οποιουδήποτε άτυπου προεκλογικού αγώνα τρία χρόνια πριν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά.

Χαρίσιος Γκοβεδάρος

Μοιραστείτε την είδηση