Χάρης Κουζιάκης: H Δημοτική Αρχή της τριανδρίας καθοδηγείται από τις εμμονές της με το παρελθόν

2 Min Read

Σκληρή κριτική άσκησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις Χάρης Κουζιάκης στη δημοτική αρχή με αφορμή τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως επεσήμανε σε ανάρτηση του ο κ. Κουζιάκης «η συνεδρίαση αυτή πραγματοποιείται, σύμφωνα με το νόμο παρουσία θεσμοθετημένων συλλογικών φορέων του Δήμου, όπως, επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί, για την ευρύτερη, δυνατή, εκπροσώπηση των κατοίκων που μπορούν να παρέμβουν και να τοποθετηθούν. Δυστυχώς όμως ούτε ένας πολίτης ή φορέας δεν ήταν παρών, ούτε καν οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων και αυτό είναι ξεκάθαρο δείγμα ότι η Δημοτική Αρχή έχει γυρίσει την πλάτη της στους κατοίκους του Δήμου μας και αυτοί φυσικά της το ανταποδίδουν».

Και συμπλήρωσε αναφέροντας πως «κατά τη διαδικασία αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι η Δημοτική Αρχή της τριανδρίας καθοδηγείται από τις εμμονές της με το παρελθόν. Ενοχλείται από την κριτική, αδυνατεί να αντιληφθεί τις προκλήσεις των καιρών, αδυνατεί να συνεργαστεί, αδυνατεί να διοικήσει, και απλά αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, χρησιμοποιώντας ως μόνιμη δικαιολογία για την απραξία της την πανδημία και την απολιγνιτοποίηση, απλός κομπάρσος των εξελίξεων.

Η Δημοτική Αρχή της τριανδρίας Μαλούτα, Μιχαηλίδη, Σημανδράκου, διοικεί τον Δήμο Κοζάνης τα τελευταία τρία σχεδόν χρόνια στη βάση του δόγματος «θέσεις έναντι στήριξης» χωρίς καμία περαιτέρω προγραμματική συμφωνία και το ξεκάθαρο συμπέρασμα είναι ότι έχει αποτύχει.

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι παρούσα ασκώντας τον θεσμικό της ρόλο, σε ένα γενικότερο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον που απαιτεί την παρουσία ενεργών πολιτών με ανοιχτό μυαλό, ιδέες, πρόγραμμα, στόχους και όραμα για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Ελέγχουμε, Κρίνουμε, Προτείνουμε, είμαστε εδώ και έτσι θα συνεχίσουμε».

 

Μοιραστείτε την είδηση