Χάρης Κουζιάκης στη ΓΣ της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Δεν μας ενδιαφέρουν οι κομματικές ομπρέλες και τα χρίσματα

1 Min Read

«Δεν μας ενδιαφέρουν οι κομματικές ομπρέλες και τα χρίσματα αφού θεωρούμε, σύμφωνα με την ιδρυτική μας διακήρυξη, ότι στόχος της δημιουργίας και της λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης είναι να βγει η πολιτική από τα τοπικά κέντρα εξουσίας και τα γραφεία “παραγόντων και παραγοντίσκων” και να έρθει στις γειτονιές, στις πλατείες, στα χωριά και τους χώρους δουλειάς» ανέφερε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρης Κουζιάκης στην Γενική Συνέλευση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στην οποία βρέθηκε μετά από πρόσκληση.

Εκεί παρουσίασε αναλυτικά την πορεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» από την ίδρυσή της το 2010 μέχρι σήμερα , τονίζοντας «τον ανεξάρτητο, αμεσοδημοκρατικό και πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Κουζιάκης «εφόσον κληθώ, θα αναπτύξω την ίδια συλλογιστική σε οποιονδήποτε άλλο κομματικό φορέα επιθυμεί να με ακούσει».

Ο Χάρης Κουζιάκης έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι ζητά την συμπαράταξη στην αυτοδιοικητική εκλογική μάχη του ερχόμενου Οκτώβρη όλων των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως κόμματος, που εμπνέονται από κοινά ιδανικά και κοινό όραμα για το μέλλον του Δήμου Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση