Χωρίς εκτίμηση ακόμη για το χρόνο αποκατάστασης της βλάβης στην τηλεθέρμανση

1 Min Read

Σοβαρή βλάβη στο κεντρικό αγωγό της τηλεθέρμανσης Κοζάνης, ακριβώς πριν τις διακλαδώσεις, σημειώθηκε την Κυριακή, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας όλο το σύστημα της τηλεθέρμανσης.

Από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ «έπεσαν στη μάχη», με το χρόνο αποκατάστασης να μην μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί.

- Advertisement -

Το ευτύχημα ήταν πως οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν καθώς αν είχαμε τις θερμοκρασίες της περασμένης εβδομάδας θα υπήρχε σοβαρότερο πρόβλημα.

Αποτέλεσμα της βλάβης είναι η μη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, με τα σχολεία να προχωρούν σε τηλεκπαίδευση μέσω webex.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Κυτίδης «η διακοπή ήταν σε όλη την πόλη και όχι όπως είχαμε σημειακά  σε προηγούμενες μικρότερες βλάβες. Η προσπάθεια ήταν να εντοπιστεί το πρόβλημα, γιατί εκεί από όπου περνούν οι αγωγοί έχουν γίνει και άλλες εργασίες και μπορεί να έχουν δημιουργήσει προβλήματα, που εμφανίζονται στην πορεία».

Ο κ. Κυτίδης συμπλήρωσε πως «δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει εντοπισμός προβλημάτων πριν ξεκινήσει η περίοδος λειτουργίας. Έχουμε ένα δίκτυο 30 ετών, θα εμφανίζονται προβλήματα και εμείς ελπίζουμε να μην είναι μεγάλα».

Το βίντεο από το flash

Μοιραστείτε την είδηση