Τους Γιάννη Ιωαννίδη και Γιάννη Τερζανίδη ανακοίνωσε η παράταξη Κοκκαλιάρη

3 Min Read

Τους Γιάννη Ιωαννίδη και Γιάννη Τερζανίδη ανακοίνωσε υποψήφιους η παράταξη “Μαζί για την Κοζάνη” με επικεφαλής τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Σε ανακοίνωση της η παράταξη μεταφέρει τα μηνύματα των δυο υποψηφίων.

Γιάννης Ιωαννίδης:

“Με αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα , μεγάλωσα και ζω, ανακοινώνω την  υποψηφιότητά μου στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2014, όταν υπηρέτησα το Δήμο Κοζάνης ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΟΑΠΝ για πέντε συναπτά έτη. Από το 2019 είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος , ενώ υπήρξα για οκτώ έτη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Οι προκλήσεις του μέλλοντος για τον Δήμο μας είναι μεγάλες. Η απολιγνητοποίηση αλλάζει ριζικά το οικονομικο status  και όχι μόνο της περιοχής, με τις αποφάσεις να λαμβάνονται  χωρίς την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. Η Κοζάνη είναι σχεδόν αποκλεισμένη από τα μέσα μεταφοράς (σιδηρόδρομος,αεροπλάνα), οι επενδύσεις έχουν εκλείψει, ενώ μεγάλες εταιρείες (EGNATIA AVIATION ) αποχώρησαν από την περιοχή μας. Ο πολιτισμός μας πληρώνει τις λανθασμένες διοικητικές επιλογές, έχοντας μπει σε μεγάλη εσωστρέφεια, ο αθλητισμός τελματώνει, παρά τις προσπάθειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για να παρακολουθούν οι Δημότες μας υψηλού επιπέδου διοργανώσεις . Τα τοπικά διαμερίσματα έχουν αφεθεί στην μοίρα τους, με τους Προέδρους να εργάζονται για τα αυτονόητα (κοπή χόρτων ), ενώ τα αδέσποτα έχουν κατακλύσει όλο τον Δήμο.

Μπορούμε να αλλάξουμε την αρνητική ρότα του Δήμου μας; ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Με σχέδιο, σωστό προγραμματισμό, όραμα και όρεξη για δουλειά, θα αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας. Για ένα Δήμο του  μέλλοντος, για τον Δήμο  Κοζάνης  που πραγματικά αξίζει στους πολίτες.

Γιάννης Τερζανίδης:

“Αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε κάθε ενεργό πολίτη, αποφάσισα να δηλώσω παρών και να συμμετάσχω στο όραμα της ομάδας του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη για έναν δήμο που πρέπει διαρκώς να εξελίσσεται, να ομορφαίνει, και να προοδεύει.

Η καθημερινή συναναστροφή και οι κοινές αγωνίες που μοιράζομαι με τους συμπολίτες μας, καθορίζουν τις προτεραιότητες μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις της επόμενης πενταετίας.

Με την συμμετοχή μου στην ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Μαζί για την Κοζάνη», η οποία συγκροτείται από μια ομάδα άξιων συνεργατών τίθεμαι στη διάθεση και στην κρίση σας.

Με Αγάπη, λοιπόν, για την Κοζάνη!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση