Δείτε live το 9ο Snow Camp Taekwondo

1 Min Read

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το χειμερινό camp Ταεκβοντό που φιλοξενείται στην Κοζάνη και διοργανώνεται από τη “Μακεδονική Δύναμη” και το Δαναό Ωραιοκάστρου για ένατη συνεχόμενη χρονιά. Με συμμετοχές από Κύπρο, Βέλγιο, Γερμανία, Ιράκ, Αλβανία, Σλοβενία, Βοσνία, Σερβία, Αλγερία, Βουλγαρία και Ελλάδα το camp συνδυάζει αθλητικό τουρισμό με αφορμή το ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό στην πόλη που είχε μέχρι σήμερα έξι παγκόσμιους τίτλους, 19 πανευρωπαϊκές διακρίσεις, δύο βαλκανικές, ένα μεσογειακό τίτλο, και περισσότερα από 370 πανελλήνια μετάλλια.

Την φετινή χρονιά καλεσμένοι εκπαιδευτές για να διδάξουν, είναι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο αγώνισμα του Ταεκβοντό και συγκεκριμένα:

Ο Κορεάτης Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας του 2004 στην ανοιχτή κατηγορία βάρους Moon Daesunk.

O δύο φορές ολυμπιακός προπονητής, καθηγητής φυσικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και Head Coach της Εθνικής ομάδας του Βελγίου David Philip Cook.

O Έλληνας καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής του “Βασίλη Ορέστη Ξάνθης”, Ανδρέας Χρηστίδης, συγγραφέας βιβλίου σε δέκα γλώσσες για το αγώνισμα του Ταεκβοντό.

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής και μέλος της ολυμπιακής ομάδας της χώρας το 2020, φοιτητής φυσικής αγωγής, Απόστολος Τεληκωστόγλου.

Δείτε το Live στο https://www.youtube.com/@morningstar6177/streams

 

Μοιραστείτε την είδηση