Δέματα τροφίμων και παιχνίδια σε οικογένειες από τον Φιλοπρόοδο – 130 οικογένειες και 60 παιδιά θα λάβουν μια μικρή βοήθεια

2 Min Read

130 οικογένειες και 60 παιδιά θα βοηθηθούν απο τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης, αυτό το Πάσχα, με τρόφιμα και δώρα που συγκεντρώθηκαν, με τη βοήθεια επιχειρήσεων της περιοχής.
Τα τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι και τα δώρα του νονού δόθηκαν στις οικογένειες το απόγευμα της Μ. Τετάρτης.
“Για έκτη χρονιά, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης με την ολόπλευρη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, παραδίδει σε 130 οικογένειες που έχουν οικονομικό πρόβλημα, δέματα για το πασχαλινό τους τραπέζι” λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Γκλούμπος.
Επιπλέον, θα δοθούν και 60 λαμπάδες και “δώρα του νονού” στα παιδιά του δεκατιανού, που στηρίζει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια, με την φροντίδα των φούρνων της πόλης.
Πρόκειται για μια κοινωνική δράση που έχει αντίκτυπο και αποτέλεσμα και τα μέλη του Συλλόγου δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενα.
Καθώς ο Σύλλογος διαθέτει το χώρο και τον γενικό συντονσιμό, η κοινωνία έρχεται να στηρίξει αυτή τη δράση που αναπτύσσεται, αναφέρει ο κ. Γκλούμπος.
Οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Συλλόγουτις προηγούμενες μέρες συγκέντρωσαν όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν στο Στέκι και τα συσκεύασαν σε 130 διαφορετικά δέματα, τα οποία παρέλαβαν οι οικογένειες.
Στο ερώτημα αν αυξάνονται οι άνθρωποι που χρήζουν στήριξης χρόνο με το χρόνο, ο κ. Γκλούμπος απαντά πως “έτσι όπως απλώνεται η δική μας ματιά στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ανακαλύπτουμε καινούργιους που έχουν την ανάγκη στήριξης”.

- Advertisement -

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση