Δέσμευση για παραμονή του Σημείου Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) στα Γρεβενά

1 Min Read

Για την  παραμονή του Σημείου Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) Γρεβενών δεσμεύτηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, κατά τη συνάντηση τους στο Υπουργείο, στην οποία του μετέφερε  την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και την ανησυχία όλων των αρχών και των πολιτών στα Γρεβενά, ζητώντας την παραμονή και τη συνέχιση της λειτουργίας του κανονικά.

Κατανοώντας ο Υπουργός το αίτημα δεσμεύτηκε για την παραμονή του ΣΥΠΟ καθώς και για επιπλέον στήριξη με προσωπικό στα Γρεβενά.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Τελικά ή κάποιοι ήξεραν και μας κορόιδευαν για ίδιο, εκλογικό, όφελος ή οι αποφάσεις για τη ζωή μας εξακολουθούν, για άλλη μια φορά μετά την Απολιγνιτοποίηση, να παίρνονται στο γόνατο

“Τελικά ή κάποιοι ήξεραν και μας κορόιδευαν για ίδιο, εκλογικό, όφελος ή οι αποφάσεις για τη ζωή μας εξακολουθούν, για άλλη μια φορά μετά την Απολιγνιτοποίηση, να παίρνονται στο γόνατο. Χρονιά που είναι, όσοι παίζουν με τη ζωή μας θα πάνε σπίτια τους” σχολίασε η Γεωργία Ζεμπιλιάδου σε ανάρτηση της.
Μοιραστείτε την είδηση