Δεύτερος Σύλλογος στην Γενική Κατάταξη στο εφήβων και τρίτος στο ανδρών ο Σύλλογος της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2019 μεταξύ 188 Συλλόγων από όλη την χώρα

2 Min Read

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, Ανδρών / Γυναικών που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης 3 – 5 Μαΐου 2019. Ο Σύλλογος συμμετείχε με επτά αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν πέντε μετάλλια και έφεραν τον Σύλλογο στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα δέκα πέντε χρόνια που ο Σύλλογος πρωταγωνιστεί στην γενική κατάταξη των συλλόγων στις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Παίδων /Κορασίδων, Εφήβων / Νεανίδων και Ανδρών /Γυναικών. Δείγμα μίας διαρκούς, οργανωμένης και προγραμματισμένης δουλειάς που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου από τους προπονητές και γυμναστές μας.
Οι αθλητές που κατάφεραν και μπήκαν στα μετάλλια είναι:
● Τεληκωστόγλου Απόστολος – Χρυσό στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg
● Σολακίδης Κωνσταντίνος – Χρυσό στην κατηγορία -48 kg Εφήβων
● Μαρέτης Ραφαήλ Ιωάννης – Αργυρό στην κατηγορία -73 kg Εφήβων
● Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος – Αργυρό στην Ολυμπιακή Κατηγορία
των- 80 Ανδρών
● Ζήσης Νικόλαος – Χάλκινο στην κατηγορία -78kg Εφήβων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές του για την προσπάθεια, τις συμμετοχές και τις διακρίσεις τους. Επίσης ευχαριστεί τους συνεργάτες Διάφα Αργύρη, Γυμναστή και πρωταθλητή Ευρώπης, τον Μεχτερίδη Στέλιο, Φυσιοθεραπευτή και πρωταθλητή Ευρώπης καθώς και τον Τεληκωστόγλου Απόστολο, Γυμναστή και Παγκόσμιο πρωταθλητή για την βοήθεια που προσέφεραν σε όλους τους αθλητές μας όλο αυτό το τριήμερο.

Μοιραστείτε την είδηση