Διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στην Κοζάνη

1 Min Read

Διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Κοζάνης (Λευκόβρυση).
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος και συγκεκριμένα δόθηκαν τα παρακάτω προϊόντα:
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Ζυμαρικά, Χυλοπίτες, Γάλα Εβαπορέ, Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Ρύζι, Τοματοχυμό, Φακές, Φασόλια, Γραβιέρα Ελληνική, Κασέρι ημίσκληρο, Τυρί Φέτα, Βόειο κρέας, Χοιρινό κρέας, Νωπό κοτόπουλο, Καρότα, Κρεμμύδια και Ακτινίδια.
Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:
Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ.
Άστεγοι, που εξυπηρετούνται από αντίστοιχες δομές φιλοξενίας αστέγων (π.χ. κέντρα ημέρας, συσσίτια αστέγων κτλ).
Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά τα προβλήματα, που παρουσιάστηκαν σε προηγούμενες διανομές, η  διανομή έγινε παρουσία υψηλόβαθμων υπηρεσιακών στελεχών αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Τοπαλίδη.

Μοιραστείτε την είδηση