Διανομής TEBA πραγματοποίησε ο Δήμος Κοζάνης στις 28-29 Σεπτεμβρίου

2 Min Read

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κοζάνης (Λευκόβρυση) στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρες Δευτέρα και Τρίτη. Στη διαδικασία βοήθησαν οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης. Με αποτέλεσμα η διανομή να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένη και καλύτερη από κάθε άλλη φόρα.

Το άθροισμα των αιτήσεων των ωφελούμενων που ήταν δικαιούχοι ήταν 756 και η συνταγή περιλάμβανε τα παρακάτω προϊόντα:

- Advertisement -
Βόειο Κρέας, Χοιρινό Κρέας, Γάλα Εβαπορέ, Βρεφικό Γάλα Σκόνη 1ης & 2ης Βρεφικής  Ηλικίας, Γραφική ΄Υλη, Σχολική Τσάντα, Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Ζυμαρικά, Κασέρι Ημίσκληρο, Κρέμα Δημητριακών, Μωρομάντηλα, Χυλοπίτες, Τοματοχυμός, Τομάτες, Σερβιέτες

 

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν και προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής (Κλειστό Γυμναστήριο) αποκλειστικά με όχημα, ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου. Έτσι περιορίστηκε στο ελάχιστο η επαφή των ωφελούμενων με τους υπαλλήλους του Δήμου κατά την ταυτοποίηση και με τους υπαλλήλους της αναδόχου εταιρίας κατά την παραλαβή των τροφίμων.

Παράλληλα, για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω ενέργειες:

  • Λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης ωφελούμενων για τέσσερις μέρες.
  • Ενημέρωση των ωφελούμενων με SMS για την τηλεφωνική επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στο σημείο διανομής.
  • Καταγραφή των ωφελούμενων που θα εξυπηρετηθούν με κατ’ οίκον διανομή.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και συγκεκριμένα, από το σύνολο των 756 ωφελούμενων παρέλαβαν οι 548, δηλαδή το 72,49% του συνόλου.

Τέλος, από τις ποσότητες των προϊόντων που περίσσεψαν, διατέθηκαν στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης 60 κιλά χοιρινό και 60 κιλά βόειο κρέας, καθώς και 60 κιλά τομάτες.

Μοιραστείτε την είδηση