Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Τρίτη 29 Αυγούστου

2 Min Read

Ξεκινούν οι συναυλίες των σπουδαστών του 17ου Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης, καθώς την Πέμπτη 31 Αυγούστου ολοκληρώνονται και οι εκπαιδευτικές διαδικασίες.
Έτσι, την Τρίτη 29 Αυγούστου οργανώνονται δυο συναυλίες σπουδαστών πιάνου, εγχόρδων και πνευστών οργάνων, η πρώτη στη 1.00 μ.μ. στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου και η δεύτερη στις 6.30 μ.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο. Στον ίδιο χώρο, αμέσως μετά (στις 8.00 μ.μ.), θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός ερμηνείας που έχει προκηρυχθεί.
Οι υποψήφιοι (από όλα τα όργανα που διδάσκονται στο ΔΣΜΚ) θα παρουσιάσουν ένα έργο αυξημένης ερμηνευτικής δυσκολίας μπροστά στο κοινό και την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους καθηγητές του ΔΣΜΚ. Στον διαγωνισμό ερμηνείας προβλέπονται 3 βραβεία: Ο πρώτος νικητής θα λάβει μια επαγγελματική ηχογράφηση της συμμετοχής του που θα προγραμματιστεί για έκδοση από το ΔΣΜΚ και θα έχει την ευκαιρία να ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ του 2018 και να παρουσιάσει ένα προσωπικό ρεσιτάλ. Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ του 2018 και να παρουσιάσουν προσωπικά ρεσιτάλ.
Όλες οι συναυλίες σπουδαστών, καθώς και ο διαγωνισμός ερμηνείας έχουν ανοιχτή και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ενημερωθείτε για τα νέα, το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του ΔΣΜΚ από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com ), την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης (http://dipethekozanis.gr ), καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες facebook του θεσμού (https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/ ) και του οργανισμού (https://www.facebook.com/dipethekozanis/).
Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου: 12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες, 10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.
Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-24062 e-mail: [email protected]

- Advertisement -

Χορηγοί:
Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης (σεμινάριο και συναυλία 30ης Αυγούστου), Πιάνα Γιαννακίδη (χορηγία πιάνου συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης), ΕΡΤ (χορηγός επικοινωνίας).

Μοιραστείτε την είδηση