Διήμερη επίσκεψη στην Δυτική Μακεδονία του ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη

2 Min Read

Κεντρική εκδήλωση την Πέμπτη 4 Απριλίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Στην Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα και Καστοριά, θα βρεθεί στις 4 και 5 Απριλίου ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης. Τον κ. Κόκκαλη θα συνοδεύει ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη και νυν επικεφαλής αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης.

Η επίσκεψη του κ. Κόκκαλη στην περιοχή γίνεται στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου των ευρωεκλογών προκειμένου να παρουσιαστούν οι θέσεις του νέου κόμματος «Κόσμος» για την Δυτική Μακεδονία αλλά και γενικότερα.

Ο ευρωβουλευτής θα φτάσει στην Δυτική Μακεδονία το πρωί της Πέμπτης και θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την πόλη της Φλώρινας. Εκεί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βασίλη Γιαννάκη και τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την επιχείρηση «Κτήμα Α» στο Αμύνταιο. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα συναντηθεί στην Πτολεμαΐδα με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και το απόγευμα στην Κοζάνη θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Δημοτική Βιβλιοθήκη στην οποία θα παρουσιάσει και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της περιοχής Λευτέρη Ιωαννίδη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Κοζάνης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων (ΕΒΕ, ΟΕΕ, ΤΕΕ).

Την επόμενη μέρα ο κ. Κόκκαλης θα επισκεφθεί το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και θα αναχωρήσει για Καστοριά προκειμένου να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντζίδη και τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Σωκράτης Μουτίδης – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση