Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΒΕ Κοζάνης και το Σωματείο Εστίασης “Ερμής”

1 Min Read

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οίνου με την  Ένωση Oινοπαραγωγών  του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος ΑΕ (ΕΝΟΑΒΕ), με θέμα «Βασικές αρχές οινογνωσίας»

Το εκπαιδευτικό  σεμινάριο Οίνου με θέμα «Βασικές αρχές οινογνωσίας» με εισηγήτρια την  κ. Μαρία Δήμου, που  πραγματοποιήθηκε  στο Κτήμα Βογιατζή  στις 21/11/2023 και στον Αμπελώνα Καμκούτη στις 22/11/2023 στο Βελβεντό, είχε ως στόχο την κατάρτιση των εργαζομένων στο χώρο της εστίασης (εστιατόρια, wine-bars, κλπ) και  του  εμπορίου (κάβες, super markers, κλπ) καθώς και την ανάδειξη του επώνυμου Ελληνικού κρασιού και απευθυνόταν  στους επαγγελματίες που επιθυμούσαν  να λάβουν βασικές γνώσεις για το κρασί.

- Advertisement -


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Κοζάνης  κ. Ιωάννης  Μητλιάγκας τόνισε την ιδιαιτεροτητα του  σεμιναρίου οίνου  το οποίο  απευθύνεται  μεν στην εστίαση και στα υπόλοιπα συναφή επαγγέλματα αλλά ταυτόχρονα συναντά τον οινοτουρισμό και τη γαστρονομία που αποτελούν τους εναλλακτικούς δρόμους για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Το Επιμελητήριο της Κοζάνης στηρίζει κάθε πρωτοβουλία των πρωτοβάθμιων σωματείων με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επισκέπτες και τους καταναλωτές της περιοχής μας.

Μοιραστείτε την είδηση