Δήλωση Γιώργου Αμανατίδη: Είμαστε πεπεισμένοι ότι την προσεχή Κυριακή, οι συμπολίτες μας θα δώσουν μια καθαρή εντολή

2 Min Read

 Σήμερα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια να προσεγγίσουμε, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις με τους συμπολίτες μας από άκρη σε άκρη στη Δυτική Μακεδονία. Ένας προεκλογικός αγώνας όπου από μέρους μας έχουν τηρηθεί αυτά που οι πολίτες θέλουν.

Να τους ακούσουμε προσεκτικά.

- Advertisement -

Να συζητήσουμε τις κοινές μας αγωνίες.

Να μιλήσουμε για το μέλλον, για την απασχόληση, για την αντιστροφή της ερήμωσης της υπαίθρου, για το πώς και με ποιο τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ώστε να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας, με ποιο τρόπο θα βοηθήσουμε να έρθουν επενδύσεις στην περιοχή μας, με ποιον τρόπο θα καταφέρουμε με αξιοποιήσουμε και το τελευταίο δυνατό διαθέσιμο οικονομικό πόρο προς όφελος του τόπου μας. 

Ναι είναι αλήθεια ότι δεν μπήκαμε στις συζητήσεις φθοράς του πολιτικού λόγου που επιδιώχθηκε από άλλα κέντρα αποφάσεων.  

Σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα ως νέος συνδυασμός καταφέραμε να συνδιαμορφώσουμε το κοινό μας όραμα, με όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας συγκροτώντας ένα συγκεκριμένο στοχευμένο στρατηγικό σχέδιο για την επόμενη μέρα.  

Αντισταθήκαμε, στις χωρίς μέτρο ορισμένες φορές κομματικές πιέσεις, στην επιχείρηση διαχωρισμού των ανθρώπων, διότι αρνηθήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι των χρωματισμών και των διαχωρισμών. Διότι έτσι μάθαμε να λειτουργούμε, διότι έτσι θέλουμε και την επόμενη μέρα, να εργαστούμε όλοι μαζί.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι την προσεχή Κυριακή, οι συμπολίτες μας θα δώσουν μια καθαρή εντολή στο συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη”, ώστε να ασχοληθούμε ως νέα Περιφερειακή Αρχή μόνο και πρώτα για τον τόπο μας. 

Γιώργος Αμανατίδης 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας 

www.symanaptyxi.gr 

Μοιραστείτε την είδηση