Δήλωση Νόντα Στολτίδη, υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

2 Min Read

Ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας στις 8 Οκτώβρη έχει να διαλέξει ανάμεσα σε  τοπικούς συντονιστές της κυβερνητικής πολιτικής και σε αγωνιστές για την ικανοποίηση των αναγκών του.

Δεν έχει ανάγκη από χειροκτροτητές της πολιτικής που έχει μετατρέψει το ηλεκτρικό ρεύμα σε ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, της πράσινης μετάβασης που εκτινάσσει την ενεργειακή φτώχεια, την ανεργία, το σμπαράλιασμα των εργασιακών σχέσεων, την παραπέρα καταστροφή του περιβάλλοντος για να αυγατίζουν τα «κέρδη των πράσινων αρπακτικών». 

- Advertisement -

Όλοι λένε ότι τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι τα πιο κρίσιμα για την Δυτική Μακεδονία.  Για τους εκπροσώπους των επιχειρηματικών ομίλων στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια είναι κρίσιμο το πώς θα μοιραστεί η πίτα των χρηματοδοτήσεων μεταξύ των επιχειρηματικών ομίλων που θα επενδύσουν  για να εξασφαλίσουν της μέγιστη κερδοφορία.

Κρίσιμο για το λαό είναι  μπροστά στην επίθεση που θα δεχτεί στα δικαιώματα και το εισόδημα του το επόμενο διάστημα (π.χ αυξηση δημοτικών τελών λόγω τέλους ταφής στα απορρίμματα, αυξηση της ακρίβειας, περιοριστική πολιτική της Ε.Ε που θα κόψει δαπάνες σε όλα τα επίπεδα, αντεργατικό έκτρωμα Γεωργιάδη κ.α) ποιον θα έχει στο πλευρό του να αγωνιστεί για την επιβίωση του. 

Την Κυριακή 8 Οκτώβρη ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να στείλει μήνυμα ότι μπορούμε να το «πάμε αλλιώς» εκλέγοντας όσο περισσότερους περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους με τη Λαϊκή Συσπείρωση , να ενισχυθεί το αντίπαλο δέος που έχει προμετωπίδα τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.

Μοιραστείτε την είδηση