“Στο περιβάλλον που έγιναν οι εκλογές είχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” δήλωσε ο Γραμματέα της ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης

straboy
από straboy
1 Min Read

Τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές εκλογές αλλά και το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με δήλωση του ο Γραμματεάς της ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σημειώνοντας πως “ήταν μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κυρίαρχος πόλος στο χώρο της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, σε αυτό που ονομάζουμε προοδευτικό χώρο. Η στρατηγική ήττα που επιζητούσαν οι αντίπαλοι μας δεν επετεύχθη. Εμείς θα κάνουμε τον απολογισμό μας, θα δούμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας”.

Ο κ. Πασσαλίδης έκανε λόγο επίσης για ένα δύσκολο αγώνα σε ένα δύσκολο περιβάλλον μετά τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το κλίμα “καταστροφολογίας” που ύπηρξε από τα ΜΜΕ. “Σε αυτές τις συνθήκες ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αν αναλογιστούμε πως και τα υπόλοιπα κόμματα που έκαναν μνημόνια συρρικνώθηκαν ιδιαίτερα στο παρελθόν. Το 32% που λάβαμε είναι η βάση μας ώστε να είμαστε και πάλι ο ρυθμιστής των εξελίξεων στην Ελλάδα”.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση