Δήλωση υποψηφιότητας του γιατρού Αναστάσιου Σιδηρά

2 Min Read

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Λάζαρου Μαλούτα

Από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μου με τα κοινά του Δήμου Κοζάνης έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο, με ήθος, διάκριση και συναίσθηση καθήκοντος δεσμεύτηκα ότι θα είμαι πάντα ένας από εσάς, πάντα δίπλα σας. Νομίζω πως η μέχρι τώρα πορεία μου το επιβεβαιώνει. Όταν η κοινωνία, όλοι οι συμπολίτες μου χρειάστηκαν τη βοήθειά μου ειδικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, στάθηκα δίπλα τους γνωρίζοντας πολύ καλά ποια είναι η θέση μου καθώς και οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν.

Δεν μπορώ να κρύψω ότι προβληματίστηκα έντονα για το εάν θα κατέλθω και πάλι ως  υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όμως αξίες όπως η ανιδιοτέλεια, η αγάπη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μου με οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Συνεπώς στηρίζω εκ νέου τον Λάζαρο Μαλούτα και θέτω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του, με την πεποίθηση ότι είναι ο ικανότερος υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και την ελπίδα τα επόμενα έτη να είναι τόσο αποδοτικά για το καλό της περιοχής μας, ώστε οι όποιες αρρυθμίες της τετραετίας που βαίνει προς το τέλος της να φαντάζουν ασήμαντες.

Η επιλογή μας καθορίζεται από τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω που πρεσβεύει το πρόσωπο που εμπιστευόμαστε και διαλέγουμε να στηρίξουμε για το καλό του τόπου μας. Ζητώ κι εγώ λοιπόν τη στήριξή σας, ώστε δυνατός να είμαι για ακόμα μία φορά δίπλα σας, ένας από εσάς, ένας από τους συμπολίτες μου, ταπεινά κι απλά. Η επιλογή μας καθορίζεται από τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω που πρεσβεύει το πρόσωπο που εμπιστευόμαστε και διαλέγουμε να στηρίξουμε για το καλό του τόπου μας.

Μοιραστείτε την είδηση