Δήμος Εορδαίας: Έναρξη διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Κοζάνης

1 Min Read

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD).
O Δήμος Εορδαίας ως κοινωνικός εταίρος θα διανείμει στη Σχολή Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας (έναντι Super Market Lidl) από την Τρίτη 20/11/2018 14:30-18:30 και καθημερινά από τις 8:00-14:00 έως και την Παρασκευή 23/11/2018 είδη παντοπωλείου (αλεύρι, άρτο, δημητριακά, αβγά), τυροκομικά (φέτα, γραβιέρα) και κοτόπουλο στους/στις δικαιούχους του ΤΕΒΑ.
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με ατομική ειδοποίηση στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει.
Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επισήμου εγγράφου (π.χ. αίτηση ΚΕΑ) απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Αν δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως, η παραλαβή μπορεί να γίνει από:
• άλλο μέλος του νοικοκυριού σας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους
• τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής και ΑΜΚΑ.
Καλό θα ήταν να φέρετε σακούλες και καρότσια τύπου λαϊκής και να φροντίσετε για τη μεταφορά τους . ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ!

Μοιραστείτε την είδηση