Δήμος Κοζάνης: Ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον κοινόχρηστο χώρο

1 Min Read

Ο Δήμος Κοζάνης με ανακοίνωση του στις 19/5/2020 ζήτησε από τους Επιχειρηματίες καφέ/εστίασης να καταθέσουν τα αιτήματα τους για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστο χώρο συνοδευόμενα με σκαρίφημα, εν αναμονή της Νομοθετικής ρύθμισης, που θα ψηφιστεί από τη Βουλή.

Η συζήτηση στη Βουλή συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, χωρίς ακόμη και τώρα να είναι γνωστή η νομοθετική ρύθμιση για την ανάπτυξη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων στον κοινόχρηστο χώρο και είναι διάχυτη η αγωνία των επιχειρήσεων για το τι θα πράξει ο Δήμος Κοζάνης.

- Advertisement -

Ενημερώνουμε λοιπόν  τους καταστημάρχες, ότι μόλις δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η νομοθετική ρύθμιση, ο Δήμος θα απαντήσει άμεσα στις αιτήσεις των επιχειρήσεων.

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους αιτούντες αλλά και σε όλη την τοπική αγορά ότι η Δημοτική αρχή θα κάνει  ό,τι είναι δυνατόν για την ικανοποίηση των αιτημάτων, ώστε να βοηθήσει την επιβίωση των επιχειρήσεων,  λαμβάνοντας  πάντα υπόψιν την τήρηση κανόνων που έχουν σχέση την κίνηση και τη χρήση του δημοσίου χώρου από  όλους τους τους πολίτες (ΑΜΕΑ, παιδιά, πεζοί. κ.λ.π).

Η Δημοτική αρχή είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας.

Μοιραστείτε την είδηση