Διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης και συντονισμού των ενεργειών των Δήμων για την λειτουργία των δομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο του θεματικού στόχου 9 του ΠΕΠ.

straboy
από straboy
1 Min Read
  1. Παρουσίαση, από την Ειδική Αρχή Διαχείρισης της Περιφέρειας, των αξόνων υλοποίησης των δράσεων του ΘΣ 9 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

  1. Παρουσίαση  των δράσεων και δομών του ΘΣ 9  (Κέντρα Κοινότητας, Κοινωνικά Παντοπωλεία και δομές Σίτισης, Κοινωνικά Φαρμακεία,  ΚΔΗΦ ΑμεΑ, ΚΗΦΗ, Ξενώνες και Υπνωτήρια Αστέγων) από συνεργάτιδα  της Αναπλ. Υπουργού  Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης κας Κάιλα.

 

  1. Παρουσίαση του Οδηγού Λειτουργίας των Κέντρων Κοινότητας και του Οδηγού Λειτουργίας των Δομών αντιμετώπισης της φτώχειας από εκπροσώπους της ΕΥΣΕΚΤ και της ΜΟΔ.

 

  1. Παρουσίαση των απαιτούμενων στοιχείων  για υποβολή της πρότασης από τους δυνητικούς δικαιούχους (Τεχνικά Δελτία, Απόφασης εκτέλεσης έργου με ίδια μέσα, Διοικητική και Διαχειριστική Επάρκεια  κ.λπ.) από εκπρόσωπο της ΕΕΤΑΑ και παροχή βοήθειας για την προετοιμασία τους.

 

Μοιραστείτε την είδηση