Δόμνα Μιχαηλίδου: Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω

2 Min Read

Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα βρέθηκε χθες η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου.

Πρώτη στάση της κ. Μιχαηλίδου ήταν το Δημαρχείο Εορδαίας, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για τις παρεμβάσεις του Υπουργείου που στόχο έχουν την ανεξάρτητη διαβίωση των πολιτών με αναπηρία.

Η υφυπουργός επισκέφθηκε δομές για ανθρώπους με αναπηρία
Η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά

Στη συνέχεια η κ. Μιχαηλίδου επισκέφθηκε τις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, ενώ βρέθηκε και στους «Ταξιδευτές Ελπίδας» στον Άργιλο Κοζάνης, «μια δομή πρότυπο για όλη τη χώρα, που φροντίζει με προσοχή και στοργή τα παιδιά μας με αυτισμό» όπως η ίδια ανέφερε.

Η υφυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις υπάρχουσες δομές στη Δυτική Μακεδονία, τονίζοντας ότι η περιφέρειά μας πρωτοστατεί, αφού διπλασιάστηκαν οι δομές της που είναι περισσότερες από άλλες περιφέρειες της χώρας. Η κ. Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και στο θέμα του προσωπικού βοηθού, ενημερώνοντας ότι η Δυτική Μακεδονία θα ενταχθεί στη δεύτερη φάση.

Η υφυπουργός επανέλαβε ότι «είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας ότι «δεν αφήνουμε κανέναν πίσω».

 

Μοιραστείτε την είδηση