Δωρεάν διανομή μήλων από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού

1 Min Read

Δωρεάν διανομή μήλων θα πραγματοποιήσει ο δήμος Σερβίων – Βελβεντού, την Τρίτη, 1 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 από τις 9.30π.μ έως τις 13.00 μ.μ. για τους δικαιούχους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Η διανομή θα γίνει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου στην αίθουσα Πολυτέκνων απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή το έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος στο σημείο διανομής των προϊόντων, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής.
Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Π. Ε. Κοζάνης» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, ενώ η παραλαβή και διανομή των προϊόντων θα γίνει από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ως εταίρος της «Κοινωνικής Σύμπραξης».

Πληροφορίες : Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής
Τηλέφωνο: 2464350108 – 6941669121

Μοιραστείτε την είδηση