Δυναμικό «παρών» του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας στο Sofia Open

1 Min Read

Γέμισαν το χώρο του Arena Armeec στη Σόφια οι εκατοντάδες Έλληνες φίλαθλοι, για να στηρίξουν το Στέφανο Τσιτσιπά το περασμένο σαββατοκύριακο. Ανάμεσά τους και η αποστολή του ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας που έδωσε από την Παρασκευή δυναμικό «παρών» στο γήπεδο.
«Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε με τόσο μεγάλη οργάνωση και θα προσπαθήσουμε στο άμεσο μέλλον να κάνουμε περισσότερες εκδρομές, για να δώσουμε κυρίως στα παιδιά του Ομίλου την ευκαιρία να δουν από κοντά αγώνες υψηλού επιπέδου» δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης, Έφορος του Αγωνιστικού Τμήματος του Ομίλου.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έμεινε εκτός ημιτελικών με 2-0 σετ, αυτό, όμως, δεν πτόησε τους πολλούς Έλληνες που βρέθηκαν στη Σόφια, να κάνουν «θερμή» κερκίδα.
Μεγάλη εμπειρία αποκόμισαν, κυρίως οι μικροί αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας, που είδαν από κοντά μεγάλους τενίστες να αγωνίζονται στο Sofia Open 2019.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας έχει μπει πολύ δυναμικά στο χώρο και η αγωνιστική του δραστηριότητα είναι πολύ πλούσια. Η διοργάνωση εκδρομών είναι ένας τρόπος να δουν από κοντά οι αθλητές του το πώς γίνονται οι μεγάλες διοργανώσεις.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση