«Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας»: Δήλωση για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

3 Min Read

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Όλα τα μέλη του συνδυασμού «Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας» νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική στήριξή σας στις πρόσφατες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

- Advertisement -

Η δύναμη που μας δώσατε με τις 527 ψήφους στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος κατατάσσοντάς μας στη 2η θέση με απόσταση αναπνοής  (διαφορά 10 ψήφων) από την 1η θέση και με τις 495 ψήφους στο Πειθαρχικό του Περιφερειακού Τμήματος κατατάσσοντάς μας στην 1η θέση, αποτελεί για εμάς σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα βήματά μας.

Ο συνδυασμός μας σε αυτήν την εκλογική διαδικασία συμμετείχε με νέα Επικεφαλής, με σημαντική ανανέωση των ψηφοδελτίων του και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειάς μας και κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις του. Αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά κυρίως αίσθημα ευθύνης για την επόμενη μέρα.

Κύριο μέλημά μας από εδώ και στο εξής είναι, όπως αναφέραμε πάντα προεκλογικά, να νιώθουμε όλοι οι συνάδελφοι ότι έχουμε έναν φορέα που μας εκπροσωπεί, μας αξιοποιεί και μας ανοίγει νέους ορίζοντες, με τελικό στόχο να αποτελεί το ΤΕΕ/ΤΔΜ καθοδηγητή στις εξελίξεις για την αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της Δυτικής Μακεδονίας, πάντα με άποψη και επιστημονική τεκμηρίωση.

Σε αυτό το πλαίσιο και σεβόμενοι απόλυτα το μήνυμα των συναδέλφων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, είναι αυτονόητο από την πλευρά του «Δυναμικού ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας» ότι θα είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες μεταξύ των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές μας, ώστε να επιτευχθεί στην πράξη το βέλτιστο κλίμα λειτουργίας και παραγωγής έργου του Περιφερειακού μας Τμήματος. Τα ζητήματα που αφορούν τους συναδέλφους και την περιοχή μας, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με συνεργασία και κοινές αποφάσεις, καθώς όλοι οι μηχανικοί έχουμε ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες και ανάγκες.

Μόνον έτσι το ΤΕΕ/ΤΔΜ θα δώσει το ισχυρό μήνυμα ότι όλοι εμείς, οι μηχανικοί της πολύπαθης περιφέρειάς μας, είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τις συνθήκες του επαγγέλματός μας και να συμβάλλουμε στο να καταστεί η περιοχή μας που ερημώνει, ελκυστική για τους νέους συναδέλφους.

Για το Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας,

Η Επικεφαλής

Παρασκευή (Βούλα) Χριστοπούλου

Μοιραστείτε την είδηση