Δυνατό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας έστειλε το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης-Με πανωφόρια και σχολικές τσάντες σχημάτισαν τα τελευταία λόγια του Άλκη Καμπανού

2 Min Read

Δυνατό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας έστειλαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνη. Με τα πολύχρωμα πανωφόρια τους και τις σχολικές τους τσάντες, σχημάτισαν στο προαύλιο του σχολείου τους τα τελευταία λόγια του Άλκη Καμπανού «μη με χτυπάτε άλλο».

«Θέλαμε να συμπαρασταθούμε με κάποιο τρόπο στους γονείς του Άλκη και να περάσουμε ένα μήνυμα δυνατό για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Φοβόμαστε μη γίνει το ίδιο και σε εμάς και στον οποιοδήποτε» είπε στον «Χ» η πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου Ευαγγελία Σιδηροπούλου.

H πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου Ευαγγελία Σιδηροπούλου

Η ίδια μαζί με τον αντιπρόεδρο του συμβουλίου σκέφτηκαν την ιδέα και την μετέφεραν στον διευθυντή του σχολείου Γρηγόρη Κοντό, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη βοήθησε τα παιδιά να οργανώσουν και να υλοποιήσουν τα όσα σκέφτηκαν, έχοντας στο πλευρό τους όλο το σχολείο.

Ο διευθυντής του σχολείου Γρηγόρης Κοντός

«Οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες που έχουν τα παιδιά του σχολείου δείχνουν πως μπορούν να αντιλαμβάνονται γεγονότα όπως η δολοφονία του Άλκη με έναν τρόπο διαφορετικό. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στο πλευρό τους και να στηρίζουμε ιδέες τους. Εγώ έδωσα τα συγχαρητήριά μου στους μαθητές για αυτό το δυνατό μήνυμα που θέλησαν να περάσουν κατά της βίας» είπε ο Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γρηγόρης Κοντός.

Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση