Επέστρεψε στη δράση μετά από τραυματισμούς και κατέκτησε την κορυφή στο ADCC Malta
Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε στις διεθνείς διοργανώσεις ο Κοζανίτης αθλητής Ιωάννης Πολυχρονίδης, εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Σύλλογο «Αλιάκμων» Κοζάνης και την ακαδημία Renzo Gracie Greece Team Kozani Brazilian Jiu-Jitsu.
Ο Ιωάννης Πολυχρονίδης συμμετείχε στο ADCC Malta, μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις grappling, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των 91 κιλών, καθώς και την πρώτη θέση στην κατηγορία Absolute, απέναντι σε αθλητές από πολλές χώρες.

Η επιτυχία αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Κοζανίτης αθλητής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από μεγάλη περίοδο αποχής, λόγω τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στα πόδια.
Στο ενεργητικό του έχει ήδη χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις στη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Αίγυπτο.
Επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι του είναι η συμμετοχή σε μεγάλο διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία και στο παγκόσμιο AIGA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Κωνσταντινούπολη.










