Δυσφορία των φαρμακοποιών της Κοζάνης για τις πολυσυσκευασίες

1 Min Read

Οι φαρμακοποιοί της Κοζάνης εξέφρασαν τη δυσφορία τους για το γεγονός οτι παραδόσεις της εταιρείας ROCHE είναι σε πολυσυσκευασίες των 25 self test και όχι ατομικές όπως προβλεπόταν. Αναλυτικά η ανακοίωση του Συλλόγου:
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν στα φαρμακεία οι πρώτες παραδόσεις των self test. Διαπιστώθηκε ότι οι παραδόσεις της εταιρείας ROCHE είναι πολυσυσκευασίες των 25 self test και όχι ατομικές όπως προβλεπόταν. Η πολιτεία είχε την υποχρέωση να ελέγξει τη διαδικασία και να διασφαλίσει την ορθότητα των συσκευασιών.
Λόγω των παραλείψεων αυτών οι πολίτες ταλαιπωρούνται με μεγάλο χρόνο αναμονής με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός στο χώρο του φαρμακείου.
Όπως πληροφορηθήκαμε, το πρόβλημα αφορά μόνο στην συγκριμένη εταιρεία και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, όλες οι επόμενες παραδόσεις των άλλων εταιρειών δεν θα έχουν αυτό το πρόβλημα.
Απαιτούμε από την Πολιτεία να μεριμνήσει και να διασφαλίσει ότι τα test των επομένων διαγωνισμών να είναι αποκλειστικά σε ατομικές συσκευασίες.
Οι φαρμακοποιοί έχουν τη διάθεση να συμβάλλουν και να προσφέρουν στην επιτυχία του εγχειρήματος και το έχουν αποδείξει από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πανδημίας. Δεν είναι όμως δυνατόν να επιφορτίζονται και με την αντιμετώπιση τέτοιων αστοχιών και παραλείψεων.
Εκ του Φ.Σ.Κ.

Μοιραστείτε την είδηση