Εαρινό Παζάρι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

2 Min Read

Στο παζάρι  θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα διακοσμητικά, κατασκευές, δώρα και πολλά άλλα που κατασκεύασαν με μεράκι και δημιουργικότητα τα παιδιά και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου,  αλλά και όμορφα μικροαντικείμενα και διακοσμητικά που μας προσέφεραν επιλεγμένες επιχειρήσεις της πόλης μας, που στηρίζουν το παζάρι μας.

Όλες οι κατασκευές διατίθενται σε συμβολικές τιμές με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Ελεύθερου Σχολείου και των υπολοίπων δράσεων που αναπτύσσει η ΑΡΣΙΣ στην Κοζάνη.

Παράλληλα, όποιες/όποιοι επιθυμείτε και μέχρι και τις ημέρες του παζαριού, μπορείτε να μας φέρνετε μικροαντικείμενα και διάφορα διακοσμητικά που δεν σας είναι άλλο χρήσιμα, για να στηρίξετε και με έναν επιπλέον τρόπο το παζάρι μας.

Οι παράλληλες δράσεις του παζαριού περιλαμβάνουν όμορφες δραστηριότητες για τις φίλες και τους φίλους μας, κάθε ηλικίας.

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 16 Απριλίου, 12:00 το μεσημέρι:

Ζωγραφική αυγών: “Κάτσε στα αυγά σου και κάνε τη ζωγραφιά σου”

Κυριακή 17 Απριλίου, 05:00 το απόγευμα:

Παιχνίδι κυνηγιού του χαμένου αυγού: “Χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια”

Η φύλακας των αυγών, η κοτούλα Ζιζή, χάνει τα αυγά του Πάσχα. Πριν οι άλλες κότες το μαθουν και θυμώσουν ζητά από τα υπόλοιπα ζώα να βοηθήσουν να τα βρουν.

Θα έρθετε να μας βοηθήσετε;

 

Μοιραστείτε την είδηση