Ευχαριστήριο μήνυμα του επικεφαλής του συνδυασμού Ανάπτυξης Επιμελητήριο για τις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης

1 Min Read

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ανάπτυξης Επιμελητήριο» αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και να συγχαρώ τον νικητή αυτής κ. Σαρρή Νίκο.
Το αποτέλεσμα υπήρξε άκρως διδακτικό και αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς η ψήφος, η εμπιστοσύνη και η επιλογή των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων προς το ψηφοδέλτιο μας. Δώσαμε έναν πολιτισμένο, ηθικό και όμορφο αγώνα, έναν αγώνα που βασίστηκε τόσο στις θέσεις μας και την τεκμηρίωση αυτών, όσο και στους ανθρώπους του ψηφοδελτίου, το χαρακτήρα και την ποιότητα τους.
Η επόμενη μέρα που αποτελεί το ζητούμενο για την επιμελητηριακή κοινότητα διατηρεί αναλλοίωτο το βασικό μας ερώτημα: “H θα εντείνουμε τις προσπάθειες για σταδιακή ανάκαμψη, συγκροτώντας ένα μείγμα πολιτικής αποτελεσματικής υποστήριξης της επιχειρηματικότητας μαζί με την αναγκαία πολιτική συνδικαλιστική δράση, ή θα πορευτούμε με συντηρητικές επιλογές προσανατολισμένες σε πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος”.
Η στάση μας θα είναι απόλυτα διακριτή και θα έχει ξεκάθαρα και κρυστάλλινα, θετικό και εξελικτικό πρόσημο, τιμώντας την ψήφο του καθενός που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία κόντρα στο κλίμα της απαξίωσης κάθε συλλογικής έκφρασης.
Με εκτίμηση
Μητλιάγκας Ιωάννης

Μοιραστείτε την είδηση