Ευχαριστήριο Στέργιου Κιάνα

2 Min Read

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, μετά από έναν δύσκολο αλλά και ταυτόχρονα χαρούμενο αγώνα.

Δύσκολο, γιατί βρέθηκα, σε επίπεδο συνδυασμών, απέναντι από φίλους και συναδέλφους που μας ένωναν πολλά χρόνια κοινής πορείας, με κοινούς στόχους, αγώνες και προσπάθειες αλλά και χαρούμενο γιατί μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία ξανασμίξαμε παλιοί υποψήφιοι, θεμελιώσαμε σχέσεις και εμπλουτίστηκε η ομάδα μας με νέα, άξια στελέχη, με τα οποία αναπτύξαμε μια όμορφη φιλία.

- Advertisement -

Συγχαρητήρια αξίζουν στον νέο Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη και σε όσους εκλέγονται στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο για την επιτυχία τους.  Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη κατά την διάρκεια της θητείας τους και επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Εκτιμώ ότι αναδείχθηκε επαρκώς το έργο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής και ότι αυτό θα αποτελέσει μια πολύτιμη εμπειρία και βάση για τον νέο Περιφερειάρχη και την ομάδα του. Σε ό,τι με αφορά, δεσμεύομαι να ασκήσω υπεύθυνη αντιπολίτευση στα θέματα που απαιτείται και θα βοηθήσω στην υλοποίηση του έργου της νέας Περιφερειακής Αρχής, όταν αυτό συμβάλλει στην ευημερία και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Τα συγχαρητήριά μου αξίζουν επίσης σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, που αποφάσισαν να εκθέσουν τον εαυτό τους στην κρίση του κόσμου. Η συμμετοχή απαιτεί αφοσίωση και γενναιοδωρία και αξίζουν τον σεβασμό μας για τον κόπο και την προσπάθειά τους.

Θέλω να εκφράσω, ακόμη μια φορά, την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους ήταν δίπλα μου, με στήριξαν, με βοήθησαν και πίστεψαν σε εμένα! Το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις του νικητή και του ηττημένου. Κανένας μας όμως δεν πρέπει να νιώθει ηττημένος. Κάναμε αυτό που έλεγε η καρδιά και η συνείδηση μας!

Νιώθω νικητής που σας είχα δίπλα μου!

Με εκτίμηση,

Στέργιος Μεν. Κιάνας

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση