Ευχαριστήριο του «Λάκκου του Μάγγανη»

6 Min Read

Το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά όσους φίλους και φίλες συνετέλεσαν στην επιτυχία των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.
Συγκεκριμένα από πλευράς Δήμου: τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης (Ο.Α.Π.Ν. ) τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη, την Διευθύντρια κ. Φωτεινή Διάφα, την υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού κ. Γιάννα Βόμβα, την κ. Αντωνία Ζούνη, την κυρία Νικολέτα Διάφα, την κυρία Νίκη Λιάκου, την κυρία Μαρία Μανεδάκη, και τα άλλα στελέχη του Οργανισμού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ένο Σκοντράνι και τα μέλη του συνεργείου της κατασκευής αρμάτων, καθώς και στον κύριο Βασίλη Βακρατσά, τον κύριο Κώστα Βακρατσά και όλους τους άλλους τεχνικούς του Δήμου, που δούλεψαν και πάλι κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αναγνώριση σκληρής δουλειάς οφείλουμε επίσης και στην Τροχαία που ρύθμισε άψογα την ιδιαίτερα επιβαρυμένη κίνηση των ημερών, καθώς και στις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου που δούλεψαν πέρα και πάνω από το επίπεδο της επαγγελματικής υποχρέωσης και μας επέτρεψαν να κινηθούμε σε χώρους αξιοπρεπώς καθαρούς, παρά τον καθημερινό χαμό!
Στο πλαίσιο του Παιδικού Καρναβαλιού της Μικρής Αποκριάς, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από τον πανταχού παρόντα Βασίλη Βακρατσά και τον φίλο Νίκο Γιάντσιο, που δεν λείπει από πουθενά όπου χρειάζεται σκληρή δουλειά, τις περισσότερες φορές ανιδιοτελώς. Το ίδιο πετυχημένη όπως πάντα άλλωστε ήταν η συμμετοχή στην ίδια εκδήλωση του Στέλιου Χλιαρά και της συνεργάτιδας του Ρενάτας Ζιάκα, καθώς και της φίλης αισθητικού κ. Έλενας Γώγου που ακόμα μια φορά στόλισε τα πρόσωπα των παιδιών και ανέβασε το κέφι τους.
Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Πανδώρα, τον Αρχιμουσικό κ. Νίκο Χρυσοχόου και κυρίως στον κ. Κώστα Φασνάκη που δεν λείπει από πουθενά, στηρίζοντας και εμπνέοντας τους μουσικούς και δίνοντας αυτό το ιδιαίτερο ηχόχρωμα στην Αποκριά μας.
Για ακόμη μια φορά ήταν καλεσμένος ο Λάκκος από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κοζάνης (ΕΕΕΕΚ) και την Διευθύντρια κ. Σουλτάνα Βασιλειάδου. Τους ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνουν κάθε χρόνο να συμμετάσχουμε και να δούμε από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται εκεί μέσα.
Το τελευταίο σαββατοκύριακο μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και δυο σύλλογοι … εκτός τειχών! Το Λύκειο Ελληνίδων Κηφισιάς, που μας επισκέφτηκε με τον εδώ οικοδεσπότη τους, τον φίλο Δημήτρη Κοκκαλιάρη το Σάββατο το βράδυ στο Γλέντι του Φανού. Και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ από την Αθήνα, με τον Πρόεδρο τους κ. Σάκη Ρετουνιώτη, που συμμετείχαν στο άρμα του Λάκκου στην Παρέλαση της Μεγάλης Αποκριάς. Τους καρτερούμε και του χρόνου όπως υποσχέθηκαν.
Φέτος του ξέκσαμι του χουσμέτι και με ομαδικές εξόδους σε club! Ήταν ξεχωριστές εμπειρίες κι ευχαριστούμε τα δυο μαγαζιά που μας φιλοξένησαν. Το Gallery, μετά από πρόσκληση του φίλου Αρίωνα Ζιάμπρα, όπου ξεφαντώσαμε στους ήχους της ορχήστρας του Χάρη Σαλαγκιώτη. Και το Maiblo, του Παύλου Κωνσταντινίδη και της Μελίνας Ματσαρίδου, όπου απολαύσαμε τον υπέροχο Otto Malakan, κατά κόσμον Κώστα Καρανάτσιο, να … γαμπρίζει στ΄ Σκ΄ρκα! Πουλύ γιρός!!!
Στο Λάκκο έπαιξαν ο Στράτος ο Ντίνας και το συγκρότημά του και το Σάββατο και την Κυριακή της Αποκριάς και ομόρφυναν το Φανό. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε όμως για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στις καθιερωμένες πλέον μεσημεριανές Ρακές του Σαββάτου της Μεγάλης Αποκριάς, κι τα θκα μας τα παιδιά, τον Θάνο Ρόμπη και το σχήμα των Αλέξανδρου Ζγούρου, Ισίδωρου Φούκα, Νίκου Παυλίδη, Κώστα Σακαρίδη και Γιάννη Σαρηκυριακίδη. Τους τελευταίους, μαζί με τον Χρήστο Ζγούρο, τους ευχαριστούμε και για τη συμμετοχή τους στην εκπομπή “7 μέρες Flashback” στο Flash, όπου μας έκαναν την τιμή να μας καλέσουν ο Σωκράτης Μουτίδης και η Βάσω Αννουλίδου.
Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε και τα σούπερ μάρκετ Γρηγοριάδη που ακόμη μια φορά μας έκαναν μια γενναιόδωρη προσφορά σε λουκάνικα. Έπιασαν τόπο τους ενημερώνουμε, για να μην ανησυχούν!
Ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση Funny Bunny και τον κ. Σίμο Λιμνίδη για την χορηγία του, που ακόμα μια χρονιά μας βοήθησε να βελτιώσουμε τη φιλοξενία που παρείχαμε στους επισκέπτες του Λάκκου.
Θερμές ευχαριστίες και την Βιομηχανία Μπισκότων & Ειδών Διατροφής Ε.Ι Παπαδόπουλος Α.Ε. και τους τοπικούς αντιπροσώπους και φίλους Γιώργο Κουτσοσίμο και Ρούλα Ρεπανά για την προσφορά μπισκότων Παπαδοπούλου, καλοδεχούμενα κεράσματα για τα σχολεία που επισκέπτονταν το Στέκι μας αυτές τις μέρες.
Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε τους φίλους Κώστα Γεροκώστα, Γιώργο Γελαδάρη, Στέφανο Κωτούλα, Πανούλη Καρδογιάννη και Κωστή Χόντο που απογείωσαν τις … «συνεδριάσεις» στο Στέκι όλο το χειμώνα, και συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ανύψωση του ηθικού των μελών.
Θερμές ευχαριστίες τέλος στην ΕΡΑ, στο West και στο Flash που μας προσκάλεσαν και φέτος να μιλήσουμε για τ’ Αποκριάτικα τ’ αντέτια που τόσο αγαπάμε, καθώς και σε όλα τα ΜΜΕ που φιλοξένησαν ανακοινώσεις και προσκλήσεις: Πρωινό Λόγο, Χρόνο, Θάρρος, Kozanimedia, Kozan.gr. Ευχαριστούμε και την ET1 και την εδώ ανταποκρίτριά της Δέσποινα Αμαραντίδου, που μας επισκέφτηκαν στο Στέκι και κάλυψαν την προετοιμασία των ημερών
Άμα αστόισάμι κι κάναν, να μας συμπαθάει γιατί μια οι ρακές, μια τα κρασιά ακόμα δεν έβγαλαμι τς απουκράτκις τς φουστανέλις!
Άιντι κι τ’ χρόν!
Με θερμές ευχαριστίες
Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου
Λάκκος του Μάγγανη

Μοιραστείτε την είδηση