Ευχές Σεβ. Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου στις σχολικές μονάδες για το νέο σχολικό έτος 2016-2017. Tου παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα.

2 Min Read

Τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου για το νέο σχολικό έτος 2016-2017, προς όλες τις σχολικές μονάδες τις εκκλησιαστικής δικαιοδοσίας της, έστειλε με mail η Αρχιερατική Περιφέρεια Βελβεντού.

Τα σχολεία είναι τα παρακάτω. Βελβεντού: Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο, Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο. Πλατανορέματος: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο. Περιοχής Βαθυλάκκου: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο.

 

Το αποσταλέν ευχετήριο Γράμμα έχει ως εξής:

 

Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης                                             Βελβεντό, 11-9-2016

Αρχιερατική Περιφέρεια Βελβεντού

Προς

όλες τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

της Αρχιερατικής Περιφέρειας Βελβεντού.

 

Θέμα: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Μεταφέροντας την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου σε όλους σας (μαθητές, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, επιστημονικούς και παιδαγωγικούς συμβούλους, γονείς και κηδεμόνες), με την ευκαιρία του Αγιασμού (12-9-2016) για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017,

 

δεχτείτε και τις προσωπικές μου ευχές, για τη νέα δημιουργική προσπάθεια που επανα-αναλαμβάνετε, συν Θεώ, στα σχολεία σας, τη βαθειά εκτίμηση μου για το παιδαγωγικό έργο σας και την αγάπη μου στα πρόσωπά σας.

 

Κοπιάζετε επίπονα και επίμονα (είμαι σε θέση να το γνωρίζω) μέσα στις σχολικές μονάδες, στον πολύ κρίσιμο και συνάμα ενθουσιαστικό τομέα της κοινωνίας, στην εμπροσθοφυλακή του μέλλοντός μας.

 

Προσευχόμαστε και ευελπιστούμε μαζί με εσάς στην ‘’κατά Θεόν επίδοσιν’’ (από την Ευχή του Αγιασμού) των σχολείων μας.

 

Με την εκτίμησή μου στο παιδαγωγικό έργο σας.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος

της Αρχιερατικής Περιφέρειας Βελβεντού

Πρωτοπ. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

παπαδάσκαλος

Μοιραστείτε την είδηση