Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

1 Min Read

Η νέα σχολική που χρονιά που ξεκινά σήμερα σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο επίπονης διαδρομής και δημιουργικής πορείας των παιδιών μας. Εύχομαι, λοιπόν, η σχολική χρονιά 2016-17 να βρει τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα της Περιφέρειάς μας στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε η μάθηση και η γνώση να είναι προσβάσιμες σε κάθε μαθητή και να εκλείψουν προβλήματα του παρελθόντος.

Εύχομαι, επίσης, καλή πρόοδο στους μαθητές μας, οι οποίοι δεν πρέπει να χάσουν το στόχο τους που δεν μπορεί να είναι άλλος από τη συνεχή βελτίωσή τους ως άνθρωποι και ως μαθητές, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας, που παλεύουν για να προσφέρουν ως το δυνατό καλύτερη παιδεία, και εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους γονείς, οι οποίοι, κάτω από δύσκολες συνθήκες, βρίσκονται εδώ για να προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους.

- Advertisement -

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από την πλευρά της στέκεται αρωγός και κάνει ό,τι είναι δυνατό, διεκδικώντας, κατοχυρώνοντας και θωρακίζοντας όλες εκείνες τις συνθήκες για την ομαλή εξέλιξη της νέας σχολικής χρονιάς, τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης και τους Δήμους.

 

 

  Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού
   

 

 

  Θεοφύλακτος Ζυμπίδης
Μοιραστείτε την είδηση