Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Πάπιστας

1 Min Read

Με πόνο ψυχής αποχαιρετάμε τον αγαπημένο μας φίλο Τάκη Πάπιστα, που πέθανε ξαφνικά χτες έχοντας πίσω του μια ζωή γεμάτη αγώνες να κάνει αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Πορευτήκαμε μαζί με κοινούς στόχους, κοινούς προβληματισμούς, μεράκια και προσπάθειες για πολλά χρόνια, και μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν τον έχουμε πια ανάμεσά μας.

- Advertisement -

Άνθρωπος υψηλού ήθους, έντιμος και καθαρός, κι αγωνιστής ασυμβίβαστος από πολλά μετερίζια. Σε όλους τους χώρους που κινήθηκε περιβάλλονταν με σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη, αισθήματα που στις μέρες μας δύσκολα κατακτώνται.

Στο Σύλλογο Φίλων έβαλε πλάτη πριν ακόμα πάρει την τελική της μορφή αυτή η πρωτοβουλία. Ιδρυτικό μέλος από την γέννησή του φορέα το 2003, πολλά χρόνια ταμίας και Πρόεδρος το 2013, πίστεψε και πάλεψε για την στήριξη της Βιβλιοθήκης και την ανάδειξη της αξίας και του πλούτου της.

Ο Τάκης ο Πάπιστας υπήρξε ο διαχρονικός συνεκτικός ιστός μεταξύ των ανθρώπων του Συλλόγου, η ήρεμη δύναμη που συνδύαζε ωριμότητα, εμπειρία αλλά και μεγάλη σεμνότητα.

Ένας πολύτιμος άνθρωπος, ένας αγαπημένος σύντροφος

Μεγάλο το κενό που αφήνεις Τάκη.

Καλό σου κατευόδιο, φίλε

Ματίνα Τσικριτζή Μόμτσιου

Μοιραστείτε την είδηση