Εγκαίνια για την Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

1 Min Read


Εγκαινιάστηκε στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία γίνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.
Ούτε …μισό τετραγωνικό ελεύθερο δεν έμεινε φέτος στο Εκθεσιακό Κέντρο, καθώς το ενδιαφέρον υπήρξε μεγάλο και στην Έκθεση σύμφωνα με τον πρόεδρο των γουνοποιών της περιοχής Ηλίας Κορεντσίδη συμμετέχουν 123 εκθέτες από 13 χώρες. Μεγάλο καταγράφεται και το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών.
Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν στους πιθανούς αγοραστές, τεράστια ποικιλία νέων δημιουργιών, τις οποίες και θα επιδείξουν στον εκθεσιακό χώρο, έκτασης 13.500 τμ, ικανού να υποδεχθεί τους εκατοντάδες επισκέπτες, που κάθε χρόνο επιλέγουν τη Διεθνή Έκθεση της Καστοριάς για εμπορικές συμφωνίες.
Στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα διατεθούν εντυπωσιακά είδη ένδυσης για γυναίκες και άνδρες, αξεσουάρ γούνας, δερμάτινα είδη, γουνοδέρματα, αναλώσιμα, μηχανές γουναρικής, ενώ το «παρών» θα δώσουν και φέτος τα μεγαλύτερα δημοπρατήρια γουνοδερμάτων του κόσμου.
Μιλώντας από την Καστοριά στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ. Πιτσιόρλας αναφέρθηκε στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, λέγοντας πως οι Καστοριανοί δείχνουν τον δρόμο της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.
Φωτό από το facebook της υπεύθυνης τύπου του Δήμου Βοίου Τάνιας Ώττα

Μοιραστείτε την είδηση