Εγκαίνια της έκθεσης βυζαντινής τέχνης την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης και συναυλία με τίτλο “Προσευχή και παράκληση σε Ανατολή και Δύση” το Σάββατο 2 Ιουνίου

1 Min Read


Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της έκθεσης βυζαντινής τέχνης την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στις 19:00 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.

Συμμετέχουν τα αγιογραφικά εργαστήρια του πολιτιστικού Συλλόγου «Αριστοτέλης» στην Κοζάνη, της Associazione Archeosofica στη Φλωρεντία (Ιταλία) και του Δημοτικού Εικαστικού Εργαστήριου (Decsic) του δήμου Voluntari (Ρουμανία). Μαζί τους τα αγιογραφικά εργαστήρια του Μικρασιατικού Συλλόγου, Π.Ε. Κοζάνης, της Scoala gimnaziala nr. 1 στην Ciorogârla (Ρουμανία), το εργαστήριο ξυλογλυπτικής Arte’s από το Αρέτσο (Ιταλία) καθώς και αγιογράφοι, απόφοιτοι και φοιτητές, του τμήματος Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου.

Ακολούθως, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στις 19:00 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Προσευχή & παράκληση σε Ανατολή & Δύση».

Συμμετέχουν οι χορωδίες του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, υπο τη διεύθυνση του κ. Βαγγέλη Μυλωνά και η Χορωδία Δωματίου Κοζάνης, υπο τη διεύθυνση της κας Έμης Δημοπούλου – Τσιούρα.
Ειδική συμμετοχή: Coro di Musica Antica

www.byzanart.com

Μοιραστείτε την είδηση