Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο η μελέτη για τις κερκίδες

1 Min Read

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας σημείωσε πως η μελέτη για την κατασκευή νέων κερκίδων στο ΔΑΚ Κοζάνης είναι ήδη σε εξέλιξη, θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης, θα εκπονηθεί από την ΑΝΚΟ και ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στις 296.931,87 ευρώ, χωρίς το ΦΠΑ 24%.

Ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες και το αντικείμενο του αφορά την προσθήκη κερκίδων στο κάτω μέρος του γηπέδου στο ΔΑΚ, απέναντι από τις ήδη υπάρχουσες. «Με το ζήτημα των κερκίδων λύνεται οριστικά και μακροπρόθεσμα και το ζήτημα των αποδυτηρίων φιλοξενουμένων, γηπεδούχων και διαιτητών τα οποία γίνονται κάτω από τις κερκίδες» τόνισε ο κ. Μαλούτας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την μελέτη και θα αρχίσουν να τρέχουν άμεσα οι διαδικασίες, ενώ στη συνέχεια σημείωσε πως είναι συμπληρωματικές δράσεις και δεν έχουν να κάνουν με τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει το γήπεδο για τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας μας, στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Θένια Βασιλειάδου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση