EGNATIA EXPO 2018: Δείτε το πώς θα διαφημιστείτε, και το ποια προνόμια θα απολαύσετε ως εκθέτες

6 Min Read


Η EGNATIA EXPO είναι η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου. Η φετινή 10η διοργάνωση είναι επετειακή, ενώ γίνεται με την υποστήριξη του ΕΒΕ Κοζάνης.
Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της διοργάνωσης μιας μεγάλης περιφερειακής έκθεσης, οι διοργανωτές της “EGNATIA EXPO” έχουν σχεδιάσει ένα πλήρες πακέτο προώθησης της έκθεσης, εντός και εκτός Δυτικής Μακεδονίας. Μοναδικός σκοπός, η ανάδειξη της Έκθεσης και των Εκθετών της, και η συστηματική και στοχευμένη προσέλκυση επισκεπτών. Συνεπώς, αποφασίσαμε πως στον τομέα αυτό, πρέπει να γίνει μία πολύ σοβαρή δουλειά, που σε ελάχιστες περιφερειακές εκθέσεις γίνεται, ειδικά στις μέρες μας. Με σκοπό την μέγιστη δυνατή προβολή των εμπλεκομένων.
Η Egnatia Expo έρχεται ανανεωμένη και καθιερωμένη με:
– Νέο και λειτουργικότερο σχεδιάγραμμα
– Νέα εξωστρεφή στόχευση στην επισκεψιμότητα
– Νέα events και αναβαθμισμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων
– Νέα κίνητρα προσέλκυσης επισκεπτών
– Νέο ευνοϊκότερο τιμοκατάλογο συμμετοχής για τους εκθέτες
– Ένα δυναμικό και κυρίως ανανεωμένο πρόγραμμα προβολής, δημοσιότητας και προώθησης της έκθεσης με την συμμετοχή και των εκθετών.
– Την προώθηση της επισκεψιμότητας με κίνητρα για τους επισκέπτες.
– Τον λειτουργικότερο σχεδιασμό όλων των Εκθεσιακών Stands.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ
Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Έκθεση, είναι σίγουροι πως η συμμετοχή τους τους αξίζει τον κόπο. Είναι βέβαιοι πως η Έκθεση που θα συμμετέχουν θα τύχει της προβολής των μεγαλύτερων ΜΜΕ στη Β. Ελλάδα, ενώ μέσα από την Έκθεση, θα προβληθούν και οι ίδιοι οι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις τους, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους. Συνεπώς όλη η προβολή της Έκθεσης θα έχει επίκεντρο τους ίδιους τους εκθέτες.
Αυτό γίνεται μέσω ενός συγκεκριμένου διαφημιστικού πλάνου δίμηνης διάρκειας. Μέσα σε αυτό είναι:
– Καταχωρήσεις σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες
– Υψηλή σε συχνότητα προβολή σποτ σε μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα
– Διαφήμιση σε ιστότοπους (sites) μεγάλης επισκεψιμότητας.
– Ενημερωτικές επιστολές σε επιχειρήσεις σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και σε Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας
– Αποστολή ενημερωτικών email με αποδέκτες το σύνολο των μητρώων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εμπόρων
– Πλήρη και στοχευμένη καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα (social media)
– Εμφανή παρουσία με διαφήμιση εξωτερικού χώρου (με μπάνερ ,flyer κλπ.)

Όλα τα παραπάνω θα υλοποιηθούν σε τρεις φάσεις:
1. Προδιαφήμιση (1-20 Μαΐου)
2. Πριν την Έκθεση (21-9 Ιουνίου)
3. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης (10-15 Ιουνίου)

Συνολικά θα χρησιμοποιηθούν:
• 30 Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης
• 40 υπαίθρια μέσα υποστήριξης (Πανό -Banners)
• 60.000 τεμάχια έντυπου υλικού κάθε είδους (Αφίσες, προσκλήσεις,flyers, λίστες εκδηλώσεων και εκθετών)
• Δεκάδες δελτία τύπου και πολλές συνεντεύξεις Διοργανωτών και Εκθετών, καθώς και Αρχών και Φορέων που είναι συνδιοργανωτές και υποστηρικτές της Έκθεσης.
Με όλα τα παραπάνω:
– Τονίζουμε και περνάμε πειστικά το μήνυμα στους καταναλωτές ότι η Έκθεση είναι η μεγαλύτερη αγοραστική τους ευκαιρία για να κλείσουν συμφωνίες, οι οποίες τονώνουν άμεσα την ρευστότητα των επιχειρήσεων μας.
– Αυξάνουμε την συνολική επισκεψιμότητα και την Εξωστρέφεια της Έκθεσης, αυξάνοντας τη ροή των επισκεπτών από την Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία.
– Παρέχουμε στους εκθέτες μας μέσω ειδικών εκθεσιακών σεμιναρίων τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται, ώστε να αυξήσουν τα οφέλη από την συμμετοχή τους.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η ευρύτατη παρουσία στην 10η Επετειακή πολυκλαδική Έκθεση, αξιόλογων πολυθεματικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ευρύτερου ενδιαφέροντος αγκαλιάζουν, παροτρύνουν και προσελκύουν κυριολεκτικά όλη την κοινωνία γιατί την αφορούν! Μερικές από τις δράσεις που θα προσελκύσουν επισκέπτες και προσδίδουν κύρος στην Επετειακή πολυκλαδική Έκθεση:
– Μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις
– Βιλιοπαρουσιάσεις
– Γαστρονομικά events
– Επίδειξη μόδας
– Εκδηλώσεις για τις δυνατότητες πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών στην βαλκανική αγορά
– Εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα για τα παιδιά.

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
Είναι γνωστή σε όλους η κλήρωση δώρων που πραγματοποιείται σε κάθε διοργάνωση μας, καθώς και η προσδοκία και η χαρά που δίνει στους επισκέπτες. Με αφορμή λοιπόν την 10η Επετειακή Έκθεση καθιστούμε καθοριστικό κίνητρο αύξησης της επισκεψιμότητας της ως εξής:
– Μια κλήρωση ενός αξιόλογου δώρου από κάθε εκθέτη μέσα στο εκθεσιακό stand του.
– Κληρώσεις δώρων τεχνολογίας, από την διοργανώτρια αρχή του Ε.Σ., που ως γνωστόν κορυφώνουν το ενδιαφέρον και την προσέλευση των καταναλωτών όπου και αν πραγματοποιούνται.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΘΕΤΩΝ
Η έκθεση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία του Εκθέτη ώστε να πραγματοποιήσει μια προωθητική παρουσίαση στον χώρο του εκθεσιακού του stand ή στο χώρο του ξενοδοχείου και στο κοινό που θέλει να απευθυνθεί. Δελτίο τύπου με πληροφοριακό υλικό θα αποστέλλεται από το Γραφείο Τύπου της Έκθεσης σε όλα τα συνεργαζόμενα ΜΜΕ.
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Καλούμε όλους εσάς να τιμήσετε με την συμμετοχή σας την 10η επετειακή σας έκθεση και ιδιαίτερα όσοι δεν έχετε λάβει μέρος, διότι εμείς οι επιχειρηματίες την ανάπτυξη την φέρνουμε δεν την περιμένουμε μόνο από τους άλλους και σας εγγυούμαστε ότι ο σχεδιασμός μας θα ικανοποιήσει τους στόχους της παρουσία σας.
Η έκθεση έχει ήδη αυξημένη πληρότητα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεχίζεται. Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μιχάλη Μακαρίου (Τηλ. 6945763583) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).

Μοιραστείτε την είδηση