Εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Στέφανος Πράσσος με την ΑΡ.ΣΥ.

2 Min Read

Μετά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση που έγινε την Κυριακή, στο εργατικό κέντρο Κοζάνης, αποφασίστηκε ομόφωνα πως ο Στέφανος Πράσσος, επικεφαλής του περιφερειακού σχήματος «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία», θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές το φθινόπωρο.

Ο κ. Πράσσος μιλώντας στον «Χ», ανέφερε πως η προσέλευση στη συνέλευση ήταν ικανοποιητική και συζητήθηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ σημείωσε πως το κλίμα ήταν πολύ καλό και τα μέλη της παράταξης ήταν ενθουσιασμένα για το έργο της παράταξης αυτά τα χρόνια. «Συμμετείχαμε σε όλους τους αγώνες και είχαμε πολύ καλή παρουσία στο περιφερειακό συμβούλιο. Ήμασταν δίπλα στους κατοίκους, στους εργαζόμενους, στους αγώνες και τις διαμαρτυρίες τους και φέραμε στο περιφερειακό συμβούλιο ζητήματα τα οποία, δεν μπορούσαν οι κάτοικοι να τα παλέψουν μόνοι τους. Πήραμε αποφάσεις, βοηθήσαμε να παρθούν αποφάσεις ευνοϊκές για τους ανθρώπους της Δυτικής Μακεδονίας». 

- Advertisement -

Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΡ.ΣΥ ψήφισαν ομόφωνα την Εκλογική διακήρυξη και τον απολογισμό Δράσης. Ενώ κοινή ήταν η διαπίστωση τους για την αγωνιστική και αποτελεσματική πορεία της παράταξης μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. 

«Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι συνεχίζουμε τον δυναμικό και μαζικό αγώνα», τόνισε ο κ. Πράσσος.

Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν τα κείμενα της Συνέλευσης, πλευρές του προγράμματος και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. 

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση