Εκδηλώσεις για την Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Κοζάνης

2 Min Read

Ο Δήμος Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ), η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος η Κοινότητα Κοζάνης και το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας Κοζάνης σε συνεργασία με συλλόγους (αθλητικούς, ορειβατικούς, πολιτιστικούς κλπ) στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που τιμάται κάθε χρόνο στις 5/6, οργανώνει 3ήμερες δράσεις «Καθαρίζω και ομορφαίνω την πόλη μου».

- Advertisement -

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

1η ημέρα: Παρασκευή 5 Ιουνίου

5.00 μ.μ. μαζευόμαστε στο Στρατιωτικό Γήπεδο χωριζόμαστε σε ομάδες και καθαρίζουμε την περιοχή γύρω από το γήπεδο και το Υπαίθριο Θέατρο της πόλης μας.

 

2η ημέρα: Σάββατο 6 Ιουνίου

11.00 π.μ. συναντιόμαστε στον Νιάημερο – ΔΙΑΔΥΜΑ και φροντίζουμε τα μονοπάτια της περιοχής και την πορεία προς τον Άγιο Θωμά.

5.00 μ.μ. ομορφαίνουμε την πλατεία απέναντι από το 2ο δημοτικό, περιοχή Αγίου Δημητρίου, συμβολή οδών Ρουσιάδη-Κύπρου.

 

3η ημέρα: Κυριακή 7 Ιουνίου

11.00 π.μ. συγκεντρωνόμαστε στο Cyclon (παλιά Κοσμοκίνηση) και καθαρίζουμε τον ποδηλατοδρόμο προς την Τ.Κ Αργίλου.

5.00 μ.μ. καλλωπίζουμε την πλατεία της Γιτιάς και τον Άη Σαράντη.

Καλούμε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, κρατώντας αποστάσεις, να συμμετέχουν στις δράσεις, να ζήσουμε από κοντά την φύση και να ομορφύνουμε την πόλη μας!

Προμηθευτείτε με καλή διάθεση και το νεράκι σας και ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, όποια μέρα σας βολεύει ή και όλες!

Ευχαριστούμε την Υπηρεσία Πρασίνου που θα μας παρέχει φυτά με τα οποία θα στολίσουμε τις γειτονιές μας και τα απαραίτητα εφόδια για να τις καθαρίσουμε, καθώς και την ΔΙΑΔΥΜΑ όπως και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης για την στήριξή τους.

 

 

Μοιραστείτε την είδηση