Εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης “Ορίζοντες” σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

1 Min Read


Το Κέντρο Πρόληψης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών οργανώνει δύο (2) εκδηλώσεις – ομιλίες με θέμα την «Σχέση του ζευγαριού στα πλαίσια της οικογένειας». Οι ομιλίες θα γίνουν στην Κοζάνη τις 27 Ιουνίου, ώρα 18.00 στο Λαογραφικό Μουσείο και στην Πτολεμαΐδα 28 Ιουνίου, ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας. Ομιλητής θα είναι ο Τσακμάκης Νίκος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης. Την επόμενη των ομιλιών 28 Ιουνίου στην Κοζάνη και 29 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα θα γίνουν βιωματικά εργαστήρια με θέμα «Μαθαίνοντας από μια λειτουργική σχέση». Οι εκδηλώσεις της Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Εορδαίας.
Το Κέντρο Πρόληψης «Ορίζοντες» επέλεξε σαν θέμα των εκδηλώσεων την σχέση του ζευγαριού γιατί είναι κομβικής σημασίας στη συναισθηματική ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται στην οικογένεια. Μια λειτουργική σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι αποτελεί στέρεο υπόβαθρο για την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού και την καλύτερη πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης.
Το Κέντρο Πρόληψης καλεί τους πολίτες της περιοχής μας να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που οργανώνονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Μοιραστείτε την είδηση