Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

2 Min Read

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν το Σάββατο 17 Νοεμβρίου εκδήλωση με θέμα «45 χρόνια Πολυτεχνείο».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν Μήτσος Καρακώστας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε «η φοιτητική νεολαία έκανε μια έφοδο στον ουρανό. Μια έφοδο που απεδείχθη αναγκαία και επίκαιρη για κάθε γενιά μελλοντική, για να ανατρέψει κάθε φασιστικό και ξενοκίνητο καθεστώς. Ήταν αναγκαιότητα της εποχής να γίνει πραγματικότητα το Πολυτεχνείο και να αποκατασταθεί η Δημοκρατία. Υπάρχει ελπίδα στις νέες κρίσιμες συνθήκες να απεγκλωβιστούμε από τα δεινά της κρίσης που μας έφερε μια λαθεμένη πολιτική και χρειάζεται και πάλι η νεολαία να κάνει τη δική της έφοδο στον ουρανό για να ανατρέψει ότι λαθεμένο κάναμε. Η κρίση βαίνει προς διέξοδο. Η νεολαία οφείλει να πιέζει για να τελειώσει το σαθρό φαινόμενο».

Εκ μέρους των διοργανωτών ο συντονιστής της οργάνωσης μελών Σωκράτης Βατάλης αναφέρθηκε σε «ημέρα τιμής και μνήμης και είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε τους αγώνες, να αντλούμε δύναμη και έμπνευση ιδιαίτερα στις σημερινές εποχές που οι θιασώτες των ολοκληρωτικών καθεστώτων, της ξενοφοβίας και η επέλαση του νεοφιλελευθερισμού πλήττουν τα κοινωνικά κεκτημένα».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μ. Δημητριάδης, Γ. Θεοφύλακτος, Θ. Μουμουλίδης και Γ. Ντζιμάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης και στελέχη της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις».

 

 

Μοιραστείτε την είδηση