Εκδήλωση με θέμα «Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και την Κοινωνική Ασφάλιση» την Τρίτη 21 Μαρτίου

1 Min Read

Η ΑΔΕΔΥ, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης και το Κοινωνικό Πολύκεντρο διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:

 

«Εξελίξεις στις Εργασιακές Σχέσεις και την Κοινωνική Ασφάλιση»2017.03.16-Αφίσα-Εκδήλωση-στο-Ν.Τ.-Κοζανης-Εξελίξεις-στις-Εργασιακές-Σχέσεις-και-στην-Κοινωνική-Ασφάλιση

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι τρέχουσες εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και στην κοινωνική ασφάλιση από τον Δρ. Απόστολο Καψάλη και τον Δρ. Βαγγέλη Κουμαριανό.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει παρέμβαση των μελών της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Γιάννη Μετόκη, Δημήτρη Μπράτη και Κώστα Τουλγαρίδη για τις σχετικές εξελίξεις στο δημόσιο τομέα, τις θέσεις της ΑΔΕΔΥ και τις προοπτικές του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε περίοδο δημοσιονομικών περιορισμών και περιστολής των σχετικών δικαιωμάτων.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και σχετική συζήτηση.

Τα συμπεράσματα της εκδήλωσης θα αξιοποιηθούν από το δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα για τον καθορισμό της στρατηγικής του και την αποτελεσματικότερη συμμετοχή του στο δημόσιο διάλογο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, ώρα 18:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Πρώην Νομαρχία), Δημοκρατίας 27, ΚΟΖΑΝΗ

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνη

 

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ντέντης Δημήτριος               Γαλογαύρος Φώτιος

Μοιραστείτε την είδηση