Εκδήλωση με τίτλο “Έναστρες μουσικές αφηγήσεις” την Τρίτη 31 Ιουλίου στην αυλή της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης

1 Min Read


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Εν νυκτί…», με θεματική τις ιστορίες της νύκτας, που διοργανώνει από τις 28 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2018 το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Δ/νσης Αρχ/κών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΟΑ, με στόχο μεταξύ άλλων την εναλλακτική προσέγγιση των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, η ΕΦΑ Κοζάνης διοργανώνει και σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018.

Η εκδήλωση έχει τον τίτλο «Έναστρες μουσικές αφηγήσεις» και περιλαμβάνει:

- Advertisement -

• 21:30 – 22:00 Ομιλία από τον κ. Βασίλη Καραγιάννη με τίτλο: «Διαβάτη ρίξε μια αναστοχαστική ματιά και στη συνέχεια προσπέρνα».

• 22:00 – 23:00 Μουσικά ακούσματα από τοπικό μουσικό σχήμα. Μαζί μας θα είναι οι «Περιπατητές βυθού»: Δημήτρης Βαβλιάρας, Ζήσης Φτάκας, Στέλιος Μπούκος.

• Η Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από τις 19:00 έως 24:00, ενώ αρχαιολόγοι της Εφορείας θα φέρουν τους επισκέπτες σε επαφή με τον κόσμο της Αρχαιότητας και της Προϊστορίας, μέσα από μοναδικά ευρήματα και έργα τέχνης που φιλοξενούνται στην Έκθεση.

Είσοδος ελεύθερη

Μοιραστείτε την είδηση