Εκλογές στο Σύλλογο ΑμεΑ ΠΕ Κοζάνης

1 Min Read

Κρίσιμα ζητήματα για το αναπηρικό κίνημα καλείται να αντιμετωπίσει το επόμενο συμβούλιο του Συλλόγου ΑμεΑ της ΠΕ Κοζάνης, που θα αναδειχθεί απο την εκλογική διαδικασία του σαββατοκύριακου.
Ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος Μιχάλης Μήγγος απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα του κινήματος τοπικά σε σχέση και με τις νέες δημοτικές αρχές, αλλά και κεντρικά με την εκλογή των κεντρικών οργάνων που θα συζητήσουν με την κυβέρνηση.
«Παρακαλώ τα μέλη του συλλόγου να έρθουν να ψηφίσουν. Η συμμετοχή τους είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη. Δεν περισσεύει κανένας» λέει ο Μιχάλης Μήγγος.
Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να εφαρμόζονται, σημειώνοντας πως σε όργανα της αυτοδιοίκησης πρέπει να συμμετέχουν εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος, όπως προβλέπει η σύμβαση του ΟΗΕ.
Ο κ. Μήγγος δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση Βορίδη σχετικά με το ότι δεν μπορείς να συνεννοηθεί με ανάπηρο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι λυπηρό υπουργός της κυβέρνησης να βγαίνει και να μιλάει απαξιωτικά για τα άτομα με αναπηρία. Λυπάμαι που τέτοια άτομα είναι στην κυβέρνηση. Αν ήμουν πρωθυπουργός θα τον είχα ξηλώσει. Γιατί πολιτισμός είναι το πως φέρεσαι στον αδύναμο».
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση