Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: μεγάλη η προσέλευση στα εκλογικά κέντρα της Κοζάνης

2 Min Read

Καλλιόπη Βέττα: Στέλνουμε με τον καλύτερο τρόπο τον λογαριασμό πίσω, στους αποδέκτες της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα

 

Σήμερα γίνονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για ανάδειξη της κεντρικής επιτροπής και του προέδρου του κόμματος και η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα είναι  μεγάλη σύμφωνα με τους διοργανωτές.

«Είναι μια γιορτή δημοκρατίας. Ενισχύουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και δίνουμε το μήνυμα στην Κυβέρνηση, ότι η αλλαγή θα έρθει πάρα πολύ σύντομα διότι πραγματικά δεν πάει άλλο» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βέττα. Σύμφωνα με την ίδια η κοινωνία αυτή τη στιγμή έχει πολλά

προβλήματα, οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να βγάλουν τον μήνα και χρειάζεται μια αλλαγή και η προϋπόθεση για αυτή την αλλαγή είναι να δυναμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Από ότι μαθαίνω, μέχρι στιγμής πάει πάρα πολύ καλά και μπορεί ο καθένας να πάει να γραφτεί και να ψηφίσει για τον Αλέξη Τσίπρα και την κεντρική επιτροπή. Η ισχύς των μελών μεγαλώνει καθώς αποφασίζουν όχι μόνο για αυτές τις εκλογές, αλλά θα αποφασίζουν και αργότερα για πάρα πολύ σημαντικά θέματα που θα έχουν να κάνουν με το μέλλον της χώρας» τόνισε κλείνοντας.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση