Εκπαιδευτική επίσκεψη της Α’ τάξης ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Μαθητείας Κοζάνης ειδικότητας Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων στην επιχείρηση Maxx Motors AEBE

1 Min Read

Η εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία MAXX MOTORS ΑΕΒΕ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Τα παιδιά της Α’ τάξης της ειδικότητας Υπαλλήλων Οικονομικών καθηκόντων της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ επισκέφθηκαν την Maxx Motors συνοδευόμενα από τις καθηγήτριές τους κ. Γκατζιούφα Παρασκευή και Νίκου Βάϊα. Αρχικά τους έγινε θερμή υποδοχή και ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους της επιχείρησης και στα τμήματα πωλήσεων, συνεργείων, ανταλλακτικών, διοίκησης και Λογιστηρίου.

Στο τμήμα του λογιστηρίου οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις καθημερινές εργασίες της οργάνωσης και διαχείρισης, της καταχώρησης των οικονομικών παραστατικών και τον έλεγχο της ορθότητάς τους, τις χρηματοοικονομικές, τραπεζικές και εμπορικές συναλλαγές. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε επεξήγηση και παρουσίαση της αρχειοθέτησης και οργάνωσης των εγγράφων προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του τμήματος αλλά και ολόκληρης της εταιρείας. Τέλος, έγινε μια λεπτομερής προβολή και επίδειξη εφαρμογών τήρησης και ενημέρωσης διπλογραφικών λογιστικών βιβλίων . Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με ερωτήσεις στην υπεύθυνη της εταιρείας κ. Σιακαβάρα Μαρία για τις τελευταίες εξελίξεις στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης. Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά την υπεύθυνη της επιχείρησης κ. Σιακαβάρα Μ. και το προσωπικό για το χρόνο που διέθεσαν και για την άριστη φιλοξενία στο χώρο της επιχείρησης.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μοιραστείτε την είδηση