Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Σκοπιανό ζητά η αντιπολίτευση

1 Min Read

Τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ζητά σύσσωμη η αντιπολίτευση (με εξαίρεση τον Ν. Κουρκούτα της Ελληνικής Αυγής) για το Σκοπιανό. Όπως επισημαίνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι περιφερειακοί σύμβουλοι αυτό ζητείται «δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά και ως Δυτικοκομακεδόνες έχουμε ειλικρινές ενδιαφέρον και ζωτικό συμφέρον για την εξέλιξη και την επίλυση του θέματος».
Να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η Μ. Καρυπίδου που αντικαθιστούσε τον Περιφερειάρχη –λόγω απουσίας του- είχε δεσμευθεί να γίνει περιφερειακό συμβούλιο και μάλιστα την εβδομάδα που πέρασε.
Επίσης, την έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν οι παρατάξεις Δακή, Ζεμπιλιάδου και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Ε. Παναγιωτίδου, Σ. Καμπουρίδης και Γρ. Γιαννόπουλος και για τη λήψη απόφαση για την δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο Μιλτιάδη Πόρτη στην Νεάπολη Βοίου.

Μοιραστείτε την είδηση