Έκθεση έργων ντεκουπάζ και χειροτεχνίας από τον σύλλογο «ΚΟΖΙΑΝΗ»

1 Min Read

Ο Πολιτιστικός  Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «η Κόζιανη» θα πραγματοποιήσει   έκθεση αντικειμένων τα οποία έχουν αναδημιουργηθεί με την μέθοδο του «ντεκουπάζ».

Βασική αρχή όπως σημειώνει η Ελένη Κουζιάκη, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΟΖΙΑΝΗ» του τμήματος «ντεκουπάζ», είναι ότι  “δεν πετάμε τίποτα, κάνουμε ανακύκλωση σε όλα τα πράγματά μας, ότι υπάρχει στο σπίτι παλιό από χαρτί μέχρι κεραμίδι, τα πάντα. Βάζουμε την τέχνη, την έμπνευσή μας, τα χρώματα, παίζουμε με τα χρώματα, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο , είμαστε μια ωραία παρέα και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Δίνουμε μορφή σε κάθε πράγμα που θέλουμε από έπιπλο από πιάτο τα πάντα δημιουργούνται «ντεκουπάρονται» και γίνονται υπέροχα, δώρα για τους φίλους, για τους δικούς μας ανθρώπους, με την δικιά μας έμπνευση, με τα δικά μας χρώματα. Έχουμε δημιουργήσει αρκετά έργα και πήραμε την απόφαση μαζί με την Βάσω Σαμπανίδου, που είναι η υπεύθυνη του τμήματος, στην έκθεση που  θα γίνει στο σύλλογο μας να  εκθέσουμε όλα τα έργα μας μαζί με τα κορίτσια του τμήματος”.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου,  το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 12.00 έως 22.00 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στις ώρες 10.00 έως 22.00.

Δημήτρης Στραβού

Μοιραστείτε την είδηση